Thursday, 12 June 2014

Bangi golf resort buffet ramadhan


Buffet Ramadhan 2014


Salam semua ..dah lame x update bolg ni..hii..hii aku bukannye pandai sangat dengan blog2ni, tapi nak juge ade  blog..maaflah kalau blog aku ni tak secantik blog2 lain
tak lame lagi dah nak puasa..haa..haa kerana jemputan bloger2 untuk memperkenalkan menu masa bulan ramdhan nanti, kami dapat makan free..kalau u all nak tahu menu-menu kat bawah ni antara menu-menu yang akan tersedia di bulan ramadhan nanti kat bangi golf restaurant....sape..yg lapar tu sory ye nanti sy tak bertangunggujawap yee.kalau membuat anda bertambah lapar...kalau nak tau menu-menu yang lain, jangan lupe buat tempahan awal atau belian voucher kat bangi golf resort..016-9645544




Ni Dia Satay...tapi akau x berape suka sangat


semestinye menu yang aku suke dan kesukaan ramai  butter prawn


haaa..haaa ni dia buat tarikan ramai...pasti x rugi..datang kat bgr  kambing panggang


yang paling akau suke desert2 ni ..macam2 pilihan ade tapi ni separuh je  lagi banyak masa buffet ramadahan nanti






carrot cake









Amacam banyakkan pilihan desert2 nye..haa..pasti tak rugi tau 



kalau buah-buahan ni memang tak pernah aku lepas..sebab memang aku suke buah





Tak lupe juge kuih-kuih melayu pun ade









tengok tu ..bloger-bloger yang dijemput sibuk ambik gambar makanan tu...





gulai kawah pun ade..tapi yang ni tak letak dalam kawah..tunggu bulan ramadhan nanti baru betul dalam kawah

Ikan Keli Salai



Hii..Hiii rasa sesape tak dapat balik kampung tu haa..boleh makan lemang kat sini....jadi tak le sedih sangatkan



mula-mula aku tengok macam tak sedap je..sekali rasa kerabu udang ni peehhh memang sedap





sape yang deit tu boleh makan sayur je ye


roast chicken


chicken carbonara spaghetti




beff Lasagne
















hii...hii jangan marah..selfie kejap




bloger-bloger dah balik ape lagi belasah lee.makan

apa macam best tak menu-menu kat atas tu..kalau nak cube boleh buat tempahan awal dapat harga murah, kalau tak nanti harga walk in RM 65 seorang..

untuk tempahan boleh hubungi wani
016-2678284 atau 016-9645544 (whatassp)
boleh jugu layari face book : bangi golf restaurant
blog : bangigolf.blogspot.com

KNIT COTTON DESIGN BONDS

Knit cotton bonds design Sangat2 rare, kain best and cun. Real bonds, Jimat banyak , beli bonds sehelai pun dah rm 30++ Beli kain 1 m bo...