Wednesday, 16 November 2016

BAWAL PUCCI BY AIDA NAIM

Bawal pucci

Tudung paling hot masa kini

Cepat2 oder color terhad sangat2

Yang pasti sangat cantik dan selesa dipakai
Wahh..ayu sangat2 u alls

Whatsapp

016 9645544
016 9645544

Follow page kami

https://m.facebook.com/aidanaimvillaidora

#bawalpuccin
#aidanaim
#tudung
#galleryvillaidora
#villaidora
#tudungcantik


Bawal pucci

Tudung paling hot masa kini

Cepat2 oder color terhad sangat2

Yang pasti sangat cantik dan selesa dipakai
Wahh..ayu sangat2 u alls 

Whatsapp 

016 9645544
016 9645544

Follow page kami

https://m.facebook.com/aidanaimvillaidora

 #bawalpuccin
#aidanaim
#tudung
#galleryvillaidora
#villaidora
#tudungcantik

Bawal pucci

Tudung paling hot masa kini

Cepat2 oder color terhad sangat2

Yang pasti sangat cantik dan selesa dipakai
Wahh..ayu sangat2 u alls 

Whatsapp 

016 9645544
016 9645544

Follow page kami

https://m.facebook.com/aidanaimvillaidora

 #bawalpuccin
#aidanaim
#tudung
#galleryvillaidora
#villaidora
#tudungcantik





Bawal pucci

Tudung paling hot masa kini

Cepat2 oder color terhad sangat2

Yang pasti sangat cantik dan selesa dipakai
Wahh..ayu sangat2 u alls 

Whatsapp 

016 9645544
016 9645544

Follow page kami

https://m.facebook.com/aidanaimvillaidora

 #bawalpuccin
#aidanaim
#tudung
#galleryvillaidora
#villaidora
#tudungcantik


Bawal pucci

Tudung paling hot masa kini

Cepat2 oder color terhad sangat2

Yang pasti sangat cantik dan selesa dipakai
Wahh..ayu sangat2 u alls 

Whatsapp 

016 9645544
016 9645544

Follow page kami

https://m.facebook.com/aidanaimvillaidora

 #bawalpuccin
#aidanaim
#tudung
#galleryvillaidora
#villaidora
#tudungcantik



Bawal pucci

Tudung paling hot masa kini

Cepat2 oder color terhad sangat2

Yang pasti sangat cantik dan selesa dipakai
Wahh..ayu sangat2 u alls 

Whatsapp 

016 9645544
016 9645544

Follow page kami

https://m.facebook.com/aidanaimvillaidora

 #bawalpuccin
#aidanaim
#tudung
#galleryvillaidora
#villaidora
#tudungcantik



Bawal pucci

Tudung paling hot masa kini

Cepat2 oder color terhad sangat2

Yang pasti sangat cantik dan selesa dipakai
Wahh..ayu sangat2 u alls 

Whatsapp 

016 9645544
016 9645544

Follow page kami

https://m.facebook.com/aidanaimvillaidora

 #bawalpuccin
#aidanaim
#tudung
#galleryvillaidora
#villaidora
#tudungcantik


Bawal pucci

Tudung paling hot masa kini

Cepat2 oder color terhad sangat2

Yang pasti sangat cantik dan selesa dipakai
Wahh..ayu sangat2 u alls 

Whatsapp 

016 9645544
016 9645544

Follow page kami

https://m.facebook.com/aidanaimvillaidora

 #bawalpuccin
#aidanaim
#tudung
#galleryvillaidora
#villaidora
#tudungcantik


Bawal pucci

Tudung paling hot masa kini

Cepat2 oder color terhad sangat2

Yang pasti sangat cantik dan selesa dipakai
Wahh..ayu sangat2 u alls 

Whatsapp 

016 9645544
016 9645544

Follow page kami

https://m.facebook.com/aidanaimvillaidora

 #bawalpuccin
#aidanaim
#tudung
#galleryvillaidora
#villaidora
#tudungcantik



Bawal pucci

Tudung paling hot masa kini

Cepat2 oder color terhad sangat2

Yang pasti sangat cantik dan selesa dipakai
Wahh..ayu sangat2 u alls 

Whatsapp 

016 9645544
016 9645544

Follow page kami

https://m.facebook.com/aidanaimvillaidora

 #bawalpuccin
#aidanaim
#tudung
#galleryvillaidora
#villaidora
#tudungcantik



Bawal pucci

Tudung paling hot masa kini

Cepat2 oder color terhad sangat2

Yang pasti sangat cantik dan selesa dipakai
Wahh..ayu sangat2 u alls 

Whatsapp 

016 9645544
016 9645544

Follow page kami

https://m.facebook.com/aidanaimvillaidora

 #bawalpuccin
#aidanaim
#tudung
#galleryvillaidora
#villaidora
#tudungcantik



Bawal pucci

Tudung paling hot masa kini

Cepat2 oder color terhad sangat2

Yang pasti sangat cantik dan selesa dipakai
Wahh..ayu sangat2 u alls 

Whatsapp 

016 9645544
016 9645544

Follow page kami

https://m.facebook.com/aidanaimvillaidora

 #bawalpuccin
#aidanaim
#tudung
#galleryvillaidora
#villaidora
#tudungcantik



Bawal pucci

Tudung paling hot masa kini

Cepat2 oder color terhad sangat2

Yang pasti sangat cantik dan selesa dipakai
Wahh..ayu sangat2 u alls 

Whatsapp 

016 9645544
016 9645544

Follow page kami

https://m.facebook.com/aidanaimvillaidora

 #bawalpuccin
#aidanaim
#tudung
#galleryvillaidora
#villaidora
#tudungcantik




Bawal pucci

Tudung paling hot masa kini

Cepat2 oder color terhad sangat2

Yang pasti sangat cantik dan selesa dipakai
Wahh..ayu sangat2 u alls 

Whatsapp 

016 9645544
016 9645544

Follow page kami

https://m.facebook.com/aidanaimvillaidora

 #bawalpuccin
#aidanaim
#tudung
#galleryvillaidora
#villaidora
#tudungcantik




Bawal pucci

Tudung paling hot masa kini

Cepat2 oder color terhad sangat2

Yang pasti sangat cantik dan selesa dipakai
Wahh..ayu sangat2 u alls 

Whatsapp 

016 9645544
016 9645544

Follow page kami

https://m.facebook.com/aidanaimvillaidora

 #bawalpuccin
#aidanaim
#tudung
#galleryvillaidora
#villaidora
#tudungcantik

Friday, 11 November 2016

TESTIMONI DAN PRODUK TATI SKIN CARE

"STRESSNYA NAK MAKAN YANG SEDAP2 PUN KENA PK 2X ! ,YANG SDAP2 NI..MSTI BERMINYAK........BILA MAKAN,MULA LAH NAIK  JERAWAT! STRESSnye ?? 😌😌

OF COURSE.. TAK TAHU NAK BUAT CMNA! TAPI NAK CANTK DAN GLOWING??!πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
JANGAN risau. TATISKINCARE kan ada.πŸ‘ΈπŸ‘Έ
.
TATISKINCARE 'PENYELAMAT' yang menghindari dari MASALAH KULIT YANG BERTERUSAN' menyerang dan menempek di MUKA.

yang berminat leh inbox kmi segera

#daritatiturunkehat

Whatsap admin
016 9645544
011 33448214

Page kami

https://m.facebook.com/tatiskincaretati/

#tatiskincare
#tati
#settati




TATI GLOW WHITE FOUNDATION TERDAPAT 2 PILIHAN WARNA :

 NO.1 - BEIGE  (Untuk Kulit Cerah)
NO.2 - NATURAL (Untuk kulit Sederhana Cerah)

  Boleh dijadikan alas bedak sebelum mekap / berbedak

- Sesuai untuk semua jenis kulit
- Ringan, tidak berminyak atau melekit
- Berbentuk cecair unik yang berkrim
- Melindungi kulit dari sinaran UV (spf 50)
- Bertindak sebagai anti penuaan dan mengurangi garis2 halus
- Melembab serta menghaluskan kulit
- Tidak bercapuk ketika berpeluh
- Kulit menjdi flawless dan glowing selepas sapuan
- Menutup cela/parut jerawat serta merta
- Mencerah, menganjal dan mensekatakan tona kulit
- Mudah di cuci dan mesra solat
- Menjadikan mekap tahan lebih lama
- Didatangkan dalam bekas yang elegan, bercermin dan berspan

Yang masih belum mencuba boleh Whatsapp i ok!
I akan guide u all sampai dapat Kulit muka yang diidamkan.
Berminat nak cuba?

Pm pm pm admin 😘

016 9645544
011 33448214
 
Page kami
https://m.facebook.com/tatiskincaretati/

#tati
#tatiskincare
#fundationtati


PROMOSI NOVπŸ“’πŸ“’πŸ“’

Tati..tati..tati..
Waaaa....
lagi2 feedback......lagi2 feedback....kenapa org suka sgt pakai Tatiskincare ni.....masih xcaya ke...😊😊akan kesannya.....hasilnya.....
wowwww,,πŸ˜„πŸ˜„
U olllsss tengok sendiri...hanya pakai 5in 1 Tatiskincare je,...
jerawat d muka dah xde...kulit dah cerah...glowing je mukanye...πŸ’πŸ»πŸ’πŸ»πŸ’πŸ»

Nak oder?
INBOX admin yeee...sementara STOCK PROMOSI NOV masih available...cepaatt...siapa cepat dia dapat...admin akan stop bila2 masa yee..😊😊😊

 dari tati turun kehatiπŸ’œπŸ’œπŸ’œ

016 9645544
01133448214

 #tatiskincare  #tati
#settati 

Page kami

https://m.facebook.com/tatiskincaretati/




Wanita dengan kecantikan memang x dapat di pisahkan...tipu lah jika wanita x nak cantik...bohong lah jika u ollss boleh tgk org je cantik,,x cemburu keee...mesti akan tanya..awak pakai ape cantik skin..putih mulusss...πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Tarraaaaa....secalit sapuan foundation..πŸ’πŸ»πŸ’πŸ»πŸ’πŸ»pasti u ollsss akn berpuas hati...nak kekal cantik..jgn lupa 1set trial skincare...pasti u ollsss akn jatuh hatiπŸ’•πŸ’œπŸ’•πŸ’œ
Inbox admin..inbox admin..😊😊😊
#tatiskincare
#tatiglowhiteshapers
#daritatiturunkehatiπŸ’•πŸ’œπŸ’•πŸ’œπŸ’•

Hubungi kami

016 9645544
01133448214

Page kami
https://m.facebook.com/tatiskincaretati/




Promosi NOV πŸ“’πŸ“’πŸ“’
Promosi NOVπŸ“’πŸ“’πŸ“’

Feedback cust lagi......
Realiti ni..admin xde edit2 ye sayanggg...

Waaaaa....dulu sebelum guna #tatiskincare skin x cantik,kusam,,ada parut laaa...sekarang dah canteeekkkk,baru 2bulanπŸ’πŸ»πŸ’πŸ»πŸ’πŸ»πŸ’πŸ»

U ollsss tengok sendiri pic ni....nak skin yg cantekkk...inbox admin yeee...x menyesalah,,berbelanja utk diri sendiri dah org tersayangggg....jom cantik jelita bersama tati...
Siapa cepat...dia cantekk...inbox admin...inbox admin...😘😘😘

#tatiskicare
#tatiglowhiteshapers
#daritatiturunkehatiπŸ’•πŸ’œπŸ’•πŸ’œ

Whatsap admin

016 9645544
011 33448214

Page kami

https://m.facebook.com/tatiskincaretati/



Promosi NOVπŸ“’πŸ“’πŸ“’
Promosi NOVπŸ“’πŸ“’πŸ“’

πŸ‘ πŸ‘  wanita itu cantik kerana sabarnya..

πŸ‘’wanita itu cantik kerana kasih sayangnya..

πŸ’Œwanita itu cantik kerana imannya..

πŸ’™Mungkin kamu lihat dia tersenyum gembira .. 
Tanpa masalah dipikirannya   ..

πŸ‘“Tapi adakah kamu tahu apa yang ditanggungnya.. hatinya menanggis tanpa suara πŸ’ ujian berganti..hanya mampu diucap..sabar 🐝 walau payah πŸ„

πŸ’¦tanpa secalit krim dimukanya πŸ˜ƒ original skin ! baby face skin 😲  pencinta tegar #tatiskincareπŸ’œ !!! 

Inbox sahaja admin 😘 
Siapa cepat dia cepat cantekkkπŸ’ƒπŸ’ƒ

016 9645544
011 33448214

Page kami

https://m.facebook.com/tatiskincaretati/


Thursday, 3 November 2016

LOVE CANDY GULA GULA CINTA HQ

Asslamualaikum sayang2 semua
Admin nak kongsi rahsia  ni JIMAT DAN MUDAH
Hanya dengan fundation MISS DEE
Dan kelebihan LIP MATTE LADY DEE  boleh jadi 3 + 1
  - GINJU
  - PEMERAH PIPI( blusher)
  - EYESHADOW

Mampu tampil menawan, KEYAKINAN BERGANDA
Apa taknye,
Calit2 je dah siap
Nak rasa lebih yakin sapu je bedak ye,
( foto admin hanya pakai fundation dan lips matte sahaja)
Dengan LIPS MATTE bukan saja dibibir cantik
Calit di pipi, calit dimata. Berseri2 muka
Banyak jimatnye 3 + 1 gitu,
WAAAW mudahnye nak cantik
Nak lagi kebaboom
Kenalah amalkan LCLC, CANTIK DILUAR CANTIK DIDALAM
Admin nak bg harga offer ni.
Cepat2 whatsap admin
016 9645544
016 2678284
Page kami
https://m.facebook.com/LCLCSECRETENDLESSBEAUTYHQ


Bukan sahaja cantik di luar juga di dalam

Nak canti luar dan dalam kenalah amalkan LCLC SAYANG
Barulah berseri2 gitu, tambah lagi dgn fundaction ms dee

Wahh pesona tau,
Nak lagi ayu
Lentik2kan mula mata dengan maskara
Terkelip2 mata memandang

Lagi memikat calit2 lips matte
Terserlah keayuan tau,

Terasa keyakinan berganda

Nak Harga offer cepat2 whatsap admin tau

016 9645544

Page kami

https://m.facebook.com/LCLCSECRETENDLESSBEAUTYHQ

#wajahberseri
#LCLC
#maskara
#lipmatte
#fundation




[COMBO BEST] - combo TERBAIK punya.
.
.
Nak kesan lagi SUPERB sis/bro?
Apa kata kalau 'polish' & manja manjakan kulit muka dengan FUNDATION

.
-----------------
MEMPERKENALKAN MISS DEE FINDATION❗
-----------------
.
.
Gandingan terbaikk punyaa.
LOVE CANDY  utk jaga dalaman
FUNDATION pulak untuk penjagaan luaran.
.
CALIT CALIT JE PUN BOLEH CANTIK
πŸ–YANG PENTING LULUS KKM
πŸ–BEBAS SOLAT LAGI
πŸ–TAHAN LAMA 

DAH TAK PERLU PAKAI BEDAK TEBAL2
CUKAP DGN MISS DEE FUNDATION

NAK HASIL KEBABOOM KENO LAH CUBO YO
.
.
Jom cuba dulu.
ADmin bagi harga COMBO CUN POWER punya. Heheh.
.
.
πŸ“²Whatsapp " LCLCCOMBO " ke 016 9645544
πŸ“²Whatsapp " LCLCCOMBO" ke 016 9645544
πŸ“²Whatsapp " LCLCCOMBO" ke 016 9645544

Follow page kami
https://m.facebook.com/LCLCSECRETENDLESSBEAUTYHQ

#wajahberseri
#LCLC
#maskara
#lipmatte
#fundation





ISMA AF dah try..u all bila lagi πŸ˜πŸ˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ˜˜πŸ˜˜❤️❤️

MERAH MEMIKAT JATUH MELEKAT
Awwwummm haa..haa mengoda gitu

Terukir senyuman dibibir mesra
Wahh mesra ayu mempesona tau

LIPS MATTE
SECRET ENDLESS BEAUTY
COME,JOIN & TRY IT

tiada yang mustahil dengan produk2 keluaran dari Syarikat kami πŸ’‹πŸ’„πŸ‘ΈπŸΌπŸ˜

Iye, memang product keluaran kami berkualiti dan mengikut garis panduan Kementerian Kesihatan Malaysia. Kami menjual product yang tidak merbahaya, product yang diluluskan ingredients-nya. 

NOT160904297K - Lady Dee Classic Lip Matte

NOT160904298K - Lady Dee Retro Lip Matte

LADY DEE (Retro & Classic) Lip Matte
1.Red Striking

Whatsap admin laju

016 9645544

Like page kami

https://m.facebook.com/LCLCSECRETENDLESSBEAUTYHQ

#lipsmatte
#lovecandy
#cantik
#merah
#menawan
#wajahberseri
#LCLC
#maskara
#lipmatte
#fundation



Wahhhh tengok ni...tengok ni
Cantikkan sis Lyin niπŸ’–πŸ’–πŸ’–

Lembut je, ayu je, nak2 tang mata tu..
Terserlah seri wajah tu uollss
Jeling jeling manja gitu,
Haa..haa jaga jaga ada yang terpikat

Amat Selesa dipakai, tidak berketul dan yang penting bebas solat
 diluluskan oleh kkm, dijamin selamat
Guna tanpa ragu ragu, 
Nak cantik jangan segan2 tau whatsap2 admin 016 9645544

Tq sis Lyin sebab sudi kongsi testimoni masakara ni

Nak tau cantik  tak cantik bila pakai maskara ni
Meh whatsap admin

016 9645544
016 9645544

Page kami

https://m.facebook.com/LCLCSECRETENDLESSBEAUTYHQ

#wajahberseri
#LCLC
#maskara
#lipmatte
#fundation



Wahhhh tengok ni...tengok ni
Cantikkan sis Lyin niπŸ’–πŸ’–πŸ’–

Lembut je, ayu je, nak2 tang mata tu..
Terserlah seri wajah tu uollss
Jeling jeling manja gitu,
Haa..haa jaga jaga ada yang terpikat

Amat Selesa dipakai, tidak berketul dan yang penting bebas solat
 diluluskan oleh kkm, dijamin selamat
Guna tanpa ragu ragu, 
Nak cantik jangan segan2 tau whatsap2 admin 016 9645544

Tq sis Lyin sebab sudi kongsi testimoni masakara ni

Nak tau cantik  tak cantik bila pakai maskara ni
Meh whatsap admin

016 9645544
016 9645544

Page kami

https://m.facebook.com/LCLCSECRETENDLESSBEAUTYHQ

#lclc
#lovecandy
#maskara
#wajahberseri
#LCLC
#maskara
#lipmatte
#fundation




Wahhhh tengok ni...tengok ni
Cantikkan sis Lyin niπŸ’–πŸ’–πŸ’–

Lembut je, ayu je, nak2 tang mata tu..
Terserlah seri wajah tu uollss
Jeling jeling manja gitu,
Haa..haa jaga jaga ada yang terpikat

Amat Selesa dipakai, tidak berketul dan yang penting bebas solat
 diluluskan oleh kkm, dijamin selamat
Guna tanpa ragu ragu, 
Nak cantik jangan segan2 tau whatsap2 admin 016 9645544

Tq sis Lyin sebab sudi kongsi testimoni masakara ni

Nak tau cantik  tak cantik bila pakai maskara ni
Meh whatsap admin

016 9645544
016 9645544

Page kami

https://m.facebook.com/LCLCSECRETENDLESSBEAUTYHQ

#lclc
#lovecandy
#maskara
#wajahberseri
#LCLC
#maskara
#lipmatte
#fundation





Saya jual saya pakai..nak cantik bukan senang tau. Kena sabar dan konsisten guna. Jgn dok mengharap hari ni pakai esk cantik .
klu ari ni pakai esk cantik tu jgnlah dok pakai brg mcm tu. Sah2 bahan kimianya berapa tong guna. Bila dah berenti. Muka lagi teruk dr yg asal.

Dah hampir setahun akak sabar makan LCLC dan guna foundation mss dee. Alhamdullialh. Liang2 roma akak pun dah mula tertutup.
Akak pun x perlu pakai mekaup tebal2. Cukup sekadar mss dee foundation je. Dok umah. Tak pakai bedak pun muka nmpk berseri je.

Gambar akak dgn anak tu. Akak calit2 le  gincu  gan eyeshedow sikit yolahkan nak pi kenduri nak lebih seri. 

Gambar akak yg single mingel  tu akak just sapu foundation ms dee je. Sebab nak pi keluar makan. Ukir kening sikit. Sabab akak jenis yg x do kening.

πŸ’–πŸ’–biar lambat asal selamatπŸ’–πŸ’–

πŸ”ŠπŸ”ŠNak harga promosi

Whasap segera 016 9645544

#Produkhalal
#Luluskkm
#Bebassolat
#lclc
#foundation
#tahanlama
#cantikberseri
#lovecandy
#gulagulacinta
#glowing
#gebu
#licin


Sunday, 23 October 2016

STOKIS DAN PENGEDAR BC 100 LOTION AJAIB DIPERLUKAN

Alhamdulillah
Semakin hari semakin ramai yg telah merasai produk hebat BC100 intense energie.. tempahan demi tempahan bukan sahaja dari mereka2 yg inginkan kesihatan untuk diri sendiri bahkan untuk yg tersayang...
Usaha dan percaya insyallah Dengan IZINNYA
Tak perlu untuk kami menipu testimoni kami kongsi adalah benar dr pengguna tegar BC 100
Untuk tempahan segera hubungi admin..
Ejen dan stokis dikehendaki...
Admin BC100
Wani
016 9645544
0166873113

#100bclotionajaibstokis
#BC100LotionAjaib
#intensenenergie
#kencingmanis #darahtinggi #ezcema #strock #gout
#salurdarahtersumbat #sakitsendi
#melancarkanperjalandarah #buasir #kanser
#ibumegandung #
#merawatpenyakit #salurdarahtersumbat
#jantung #koma #sakitbuahpinggang #asma #batukarang
#lukaoperate #1001penawar #deman #tenaga
#tenagabatin #sihat
#lotionajaib
#bc100
Follow page kami
https://m.facebook.com/lotionajaibbc100stokis

BC 100 LOTION AJAIB TESTIMONI ECZIMA & KULIT

#BERITA DARI KBπŸ‘
"mcm2 try tuk ank ambo tuh,jenama F...ratus2 krim+supplimen...x jadi apo jgk pahtu beraloh ko jenama S...ribu2 bli set tuk kulit trmasuk susu,x npok gapo 1 jgk,ph jenama A...byk jgk abih...g brubat kot kmpung pun byk jgk,klnk x soh oyt la...ph hok trbaru dktr nk start ubat kemo tp ambo x v,hinggalah 1 hri kza oyt lotion nih.mulo2 ,cm x yakin btul ko lotion nih buleh sdgkan hok ribu riban pun x leh.tp try jgk.2-3 hri npk koho ok smpailah dlm masa 2 minggu licin molek doh.xdop 1 kudis pun cuma parut jah...betul la hok nabi oyt stp penyakit ado penawarnya kecuali mati😍😍 "
*dah Cuba pelbagai produk, berubat kampung, dh rujuk doktor hingga doktor suruh kemo. Tapi beliau xizinkan sehingga dikenalkn dgn BC100 oleh k.za.
Dlm 2 mggu kulit dh licin molek

#semuapenyakitadapenawarnya
#eczima
#kulit
#bc100
#stokisbc100
#lotionajaib
#100bclotionajaibstokis
#BC100LotionAjaib
#intensenenergie
#kencingmanis #darahtinggi #ezcema #strock #gout
#salurdarahtersumbat #sakitsendi
#melancarkanperjalandarah #buasir #kanser
#ibumegandung #
#merawatpenyakit #salurdarahtersumbat
#jantung #koma #sakitbuahpinggang #asma #batukarang
#lukaoperate #1001penawar #deman #tenaga
#tenagabatin #sihat
#lotionajaib
#bc100
Hubungi admin
016 9645545
016 6873113
Pengedar dan stokis diperlukan
Follow page kami
https://m.facebook.com/lotionajaibbc100stokis

"PERUBAHAN DALAM MASA 2 HARI?"

Kulit kering dan luka, ALHAMDULILLAH dalam masa 2 hari sapuan dilakukan nampak perubahan positif.


#BC100
#intense_energie

Hubungi segera 

WhatsApp/SmS:
---------------------------------------------------------
IE><masalah anda> ke 016 9645544
---------------------------------------------------------
WhatsApp/SmS:
---------------------------------------------------------
IE><masalah anda> ke 016 2678284
---------------------------------------------------------

Follow page

https://m.facebook.com/lotionajaibbc100stokis

#bc100
#100bc1otionajaibstokis
#lotionajaib
#luka
#eczima

100 BC LOTION AJAIB TESTIMONI KENCING MANIS

ALHAMDULILAH
LAGI TESTIMONI KENCING MANIS
WHATSAP ADMIN
016 9645544
016 6873113

#100bclotionajaibstokis
#BC100LotionAjaib
#intensenenergie
#kencingmanis #darahtinggi #ezcema #strock #gout
#salurdarahtersumbat #sakitsendi
#melancarkanperjalandarah #buasir #kanser
#ibumegandung #
#merawatpenyakit #salurdarahtersumbat
#jantung #koma #sakitbuahpinggang #asma #batukarang
#lukaoperate #1001penawar #deman #tenaga
#tenagabatin #sihat
#lotionajaib
#bc100

Follow page kami
https://m.facebook.com/lotionajaibbc100stokis


TESTIMONI BENAR : KENCING MANIS

Testimoni dari seorang lelaki penghidap kencing manis,kaki di bhgian betis luka dan bernanah,hospital hnya memberi antibiotik shaja untuk mengelak luka dari dijngkiti kuman,tapi luka masih lagi belum kering...selepas berberapa hari menggunakan Losyen ajaib BC100,dengan izin Allah luka dan nanah telah mula kering walaupun belum sepenuhnya...Subhanallah...

IE LOTION juga membantu masalah :
---> MIGRAIN, GOUT, SAKIT SENDI, ASMA, LUKA, RESDUNG

Whatsapp /CALL
----------------------------------------------------------------------
 <Masalah anda> hantar ke : 016 9645544
 <Masalah anda> hantar ke : 016 6873113
--------------------------------------------------------------------------

Follow page kami

https://m.facebook.com/lotionajaibbc100stokis

#100bclotionajaibstokis
#BC100LotionAjaib
#intensenenergie
#kencingmanis #darahtinggi #ezcema #strock #gout
#salurdarahtersumbat #sakitsendi
#melancarkanperjalandarah #buasir #kanser
#ibumegandung #
#merawatpenyakit #salurdarahtersumbat
#jantung #koma #sakitbuahpinggang #asma #batukarang
#lukaoperate #1001penawar #deman #tenaga
#tenagabatin #sihat
#lotionajaib
#bc100

Admin Bc100
Wani
016 6873113
016 9645544



satu lagi testimoni PENGIDAP KENCING MANIS daripada ribuan testimoni pengguna Ubat Ajaib BC100.Seorang makcik yang menghidap penyakit kencing manis,kaki beliau berisiko untuk dipotong.Namun setelah hanya menggunakan 4 botol Ubat Ajaib BC100,isi di bahagian luka sudah tumbuh semula dan kakinya sudah sembuh.Untuk pesanan/order 

sila pm atau whatsapp/call 

016 9645544
016 6873113

Follow page kami

https://m.facebook.com/lotionajaibbc100stokis

Pengedar dan stokis juga diperlukan

#kencingmanis
#bc100
#lotionajaib
#100bclotionajaibstokis
#BC100LotionAjaib
#intensenenergie
#kencingmanis #darahtinggi #ezcema #strock #gout
#salurdarahtersumbat #sakitsendi
#melancarkanperjalandarah #buasir #kanser
#ibumegandung #
#merawatpenyakit #salurdarahtersumbat
#jantung #koma #sakitbuahpinggang #asma #batukarang
#lukaoperate #1001penawar #deman #tenaga
#tenagabatin #sihat
#lotionajaib
#bc100


SENGSARA AKIBAT KENCING MANIS

AHKIRNYA KESIHATAN BERTAMBAH BAIK DENGAN IZINYA

WHATSAP ADMIN

016 9645544
016 6873113

FOLLOW PAGE KAMI

https://m.facebook.com/lotionajaibbc100stokis

#100bclotionajaibstokis
#BC100LotionAjaib
#intensenenergie
#kencingmanis #darahtinggi #ezcema #strock #gout
#salurdarahtersumbat #sakitsendi
#melancarkanperjalandarah #buasir #kanser
#ibumegandung #
#merawatpenyakit #salurdarahtersumbat
#jantung #koma #sakitbuahpinggang #asma #batukarang
#lukaoperate #1001penawar #deman #tenaga
#tenagabatin #sihat
#lotionajaib
#bc100

#kencingmanis
#bc100
#bc100lotion
#stokisbc100


Saturday, 28 May 2016

BUFFET RAMADHAN 2016 BANGI GOLF RESORT


TEMPAHAN BUFFET RAMADHAN


Sedar tak sedar ramadhan dah hampir tiba. Sempena Ramadhan , Restaurant bangi golf resort. Menyajikan pelbagai jaudah berbuka puasa . Lebih 200 menu menjadi pilihan anda. 

Dapatkan harga istimewa dengan bayaran awal
Untuk keterangan lanjut dan tempahan boleh hubungi

Wani-
016-9645544
016-2678284

Pilihan juadah pasti memikat selera anda


berminat untuk membuat tempahan buffet ramadhan boleh hungungi no di atas ye.


Semestinya setiap ramadhan kambing golek menjadi pilihan


Bukan sahaja kambing golek menjadi pilihan, sup tulang kambing juga boleh anda nikmati di bangi golf resort. fuhh terangkat punya makan sup ni. dengan kepekatan kuah amat sesuai dimakan dengan roti


Selain makan2 , untuk menembahkan selera anda aneka pilihan kerabu disediakan, 
Kerabu Mangga, Kerabu Neneas, Kerabu Ayam, Kerabu Udang, Kerabu Sorong, dan Ulam2 serta sambal belacan, budu, cencalok, tempoyak, kicap juga disediakan


Bukan Nasi putih je tau ada, setiap hari menu istimewa disediakan , salah satu nasi briayani


roti jala pun ada


Aneka kuih muih disediakan


sape yg suka makan ayam, bolehlah klu nak makan aya bakar ni,


Laksa pun ada, tapi bukan setiap hari ye, stall noodle setiap hari sentiasa bertukar2 menu, mee rebus, mee kari, laksa johor, mee jawa, mee udang , haa,..haa ikut mood cheff


pilihan roti pun ada, cicah dengan mushrom sop,, yg nak diet tu sesuai sangat2


ni haa.. mana2 pi pun satay tetap menjadi pilihan,,

untuk tempahan dan pertanyaan tentang buffet ramadan
boleh hubungi 

pastinya tak rugi untuk anda mencuba buffet ramadhan di Bangi Golf Resort

wani
016-9645544
016-2678284


KNIT COTTON DESIGN BONDS

Knit cotton bonds design Sangat2 rare, kain best and cun. Real bonds, Jimat banyak , beli bonds sehelai pun dah rm 30++ Beli kain 1 m bo...