Thursday, 3 November 2016

LOVE CANDY GULA GULA CINTA HQ

Asslamualaikum sayang2 semua
Admin nak kongsi rahsia  ni JIMAT DAN MUDAH
Hanya dengan fundation MISS DEE
Dan kelebihan LIP MATTE LADY DEE  boleh jadi 3 + 1
  - GINJU
  - PEMERAH PIPI( blusher)
  - EYESHADOW

Mampu tampil menawan, KEYAKINAN BERGANDA
Apa taknye,
Calit2 je dah siap
Nak rasa lebih yakin sapu je bedak ye,
( foto admin hanya pakai fundation dan lips matte sahaja)
Dengan LIPS MATTE bukan saja dibibir cantik
Calit di pipi, calit dimata. Berseri2 muka
Banyak jimatnye 3 + 1 gitu,
WAAAW mudahnye nak cantik
Nak lagi kebaboom
Kenalah amalkan LCLC, CANTIK DILUAR CANTIK DIDALAM
Admin nak bg harga offer ni.
Cepat2 whatsap admin
016 9645544
016 2678284
Page kami
https://m.facebook.com/LCLCSECRETENDLESSBEAUTYHQ


Bukan sahaja cantik di luar juga di dalam

Nak canti luar dan dalam kenalah amalkan LCLC SAYANG
Barulah berseri2 gitu, tambah lagi dgn fundaction ms dee

Wahh pesona tau,
Nak lagi ayu
Lentik2kan mula mata dengan maskara
Terkelip2 mata memandang

Lagi memikat calit2 lips matte
Terserlah keayuan tau,

Terasa keyakinan berganda

Nak Harga offer cepat2 whatsap admin tau

016 9645544

Page kami

https://m.facebook.com/LCLCSECRETENDLESSBEAUTYHQ

#wajahberseri
#LCLC
#maskara
#lipmatte
#fundation




[COMBO BEST] - combo TERBAIK punya.
.
.
Nak kesan lagi SUPERB sis/bro?
Apa kata kalau 'polish' & manja manjakan kulit muka dengan FUNDATION

.
-----------------
MEMPERKENALKAN MISS DEE FINDATION❗
-----------------
.
.
Gandingan terbaikk punyaa.
LOVE CANDY  utk jaga dalaman
FUNDATION pulak untuk penjagaan luaran.
.
CALIT CALIT JE PUN BOLEH CANTIK
πŸ–YANG PENTING LULUS KKM
πŸ–BEBAS SOLAT LAGI
πŸ–TAHAN LAMA 

DAH TAK PERLU PAKAI BEDAK TEBAL2
CUKAP DGN MISS DEE FUNDATION

NAK HASIL KEBABOOM KENO LAH CUBO YO
.
.
Jom cuba dulu.
ADmin bagi harga COMBO CUN POWER punya. Heheh.
.
.
πŸ“²Whatsapp " LCLCCOMBO " ke 016 9645544
πŸ“²Whatsapp " LCLCCOMBO" ke 016 9645544
πŸ“²Whatsapp " LCLCCOMBO" ke 016 9645544

Follow page kami
https://m.facebook.com/LCLCSECRETENDLESSBEAUTYHQ

#wajahberseri
#LCLC
#maskara
#lipmatte
#fundation





ISMA AF dah try..u all bila lagi πŸ˜πŸ˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ˜˜πŸ˜˜❤️❤️

MERAH MEMIKAT JATUH MELEKAT
Awwwummm haa..haa mengoda gitu

Terukir senyuman dibibir mesra
Wahh mesra ayu mempesona tau

LIPS MATTE
SECRET ENDLESS BEAUTY
COME,JOIN & TRY IT

tiada yang mustahil dengan produk2 keluaran dari Syarikat kami πŸ’‹πŸ’„πŸ‘ΈπŸΌπŸ˜

Iye, memang product keluaran kami berkualiti dan mengikut garis panduan Kementerian Kesihatan Malaysia. Kami menjual product yang tidak merbahaya, product yang diluluskan ingredients-nya. 

NOT160904297K - Lady Dee Classic Lip Matte

NOT160904298K - Lady Dee Retro Lip Matte

LADY DEE (Retro & Classic) Lip Matte
1.Red Striking

Whatsap admin laju

016 9645544

Like page kami

https://m.facebook.com/LCLCSECRETENDLESSBEAUTYHQ

#lipsmatte
#lovecandy
#cantik
#merah
#menawan
#wajahberseri
#LCLC
#maskara
#lipmatte
#fundation



Wahhhh tengok ni...tengok ni
Cantikkan sis Lyin niπŸ’–πŸ’–πŸ’–

Lembut je, ayu je, nak2 tang mata tu..
Terserlah seri wajah tu uollss
Jeling jeling manja gitu,
Haa..haa jaga jaga ada yang terpikat

Amat Selesa dipakai, tidak berketul dan yang penting bebas solat
 diluluskan oleh kkm, dijamin selamat
Guna tanpa ragu ragu, 
Nak cantik jangan segan2 tau whatsap2 admin 016 9645544

Tq sis Lyin sebab sudi kongsi testimoni masakara ni

Nak tau cantik  tak cantik bila pakai maskara ni
Meh whatsap admin

016 9645544
016 9645544

Page kami

https://m.facebook.com/LCLCSECRETENDLESSBEAUTYHQ

#wajahberseri
#LCLC
#maskara
#lipmatte
#fundation



Wahhhh tengok ni...tengok ni
Cantikkan sis Lyin niπŸ’–πŸ’–πŸ’–

Lembut je, ayu je, nak2 tang mata tu..
Terserlah seri wajah tu uollss
Jeling jeling manja gitu,
Haa..haa jaga jaga ada yang terpikat

Amat Selesa dipakai, tidak berketul dan yang penting bebas solat
 diluluskan oleh kkm, dijamin selamat
Guna tanpa ragu ragu, 
Nak cantik jangan segan2 tau whatsap2 admin 016 9645544

Tq sis Lyin sebab sudi kongsi testimoni masakara ni

Nak tau cantik  tak cantik bila pakai maskara ni
Meh whatsap admin

016 9645544
016 9645544

Page kami

https://m.facebook.com/LCLCSECRETENDLESSBEAUTYHQ

#lclc
#lovecandy
#maskara
#wajahberseri
#LCLC
#maskara
#lipmatte
#fundation




Wahhhh tengok ni...tengok ni
Cantikkan sis Lyin niπŸ’–πŸ’–πŸ’–

Lembut je, ayu je, nak2 tang mata tu..
Terserlah seri wajah tu uollss
Jeling jeling manja gitu,
Haa..haa jaga jaga ada yang terpikat

Amat Selesa dipakai, tidak berketul dan yang penting bebas solat
 diluluskan oleh kkm, dijamin selamat
Guna tanpa ragu ragu, 
Nak cantik jangan segan2 tau whatsap2 admin 016 9645544

Tq sis Lyin sebab sudi kongsi testimoni masakara ni

Nak tau cantik  tak cantik bila pakai maskara ni
Meh whatsap admin

016 9645544
016 9645544

Page kami

https://m.facebook.com/LCLCSECRETENDLESSBEAUTYHQ

#lclc
#lovecandy
#maskara
#wajahberseri
#LCLC
#maskara
#lipmatte
#fundation





Saya jual saya pakai..nak cantik bukan senang tau. Kena sabar dan konsisten guna. Jgn dok mengharap hari ni pakai esk cantik .
klu ari ni pakai esk cantik tu jgnlah dok pakai brg mcm tu. Sah2 bahan kimianya berapa tong guna. Bila dah berenti. Muka lagi teruk dr yg asal.

Dah hampir setahun akak sabar makan LCLC dan guna foundation mss dee. Alhamdullialh. Liang2 roma akak pun dah mula tertutup.
Akak pun x perlu pakai mekaup tebal2. Cukup sekadar mss dee foundation je. Dok umah. Tak pakai bedak pun muka nmpk berseri je.

Gambar akak dgn anak tu. Akak calit2 le  gincu  gan eyeshedow sikit yolahkan nak pi kenduri nak lebih seri. 

Gambar akak yg single mingel  tu akak just sapu foundation ms dee je. Sebab nak pi keluar makan. Ukir kening sikit. Sabab akak jenis yg x do kening.

πŸ’–πŸ’–biar lambat asal selamatπŸ’–πŸ’–

πŸ”ŠπŸ”ŠNak harga promosi

Whasap segera 016 9645544

#Produkhalal
#Luluskkm
#Bebassolat
#lclc
#foundation
#tahanlama
#cantikberseri
#lovecandy
#gulagulacinta
#glowing
#gebu
#licin


No comments:

Post a Comment

TEKUN MART

Wah dah ada TEKUN MART RUPANYA, TEKUN MART DIMILIKI sepenuhnya oleh KOPERASI RAKAN TEKUN BERHAD Nak tahu tak kamana?? Kalau mereka yg sel...