Tuesday, 29 August 2017

SSPN I PLUS

SAYANGKAN ANAK TABUNG TABUNGKAN
==================================
Dengan rm1 sehari kita boleh menyimpan untuk anak-anak tersayang.
Pelbagai manfaat akan didapati setelah mula menabung baik kepada ibu bapa dan lebih-lebih lagi kepada anak-anak.
Jom mendaftar online sekarang dengan serendah rm30 sebulan dengan klik link di bawah:

https://sspniplusonline.ptptn.gov.my/sspniplusonline/?id=000007270

Atau hubungi saya aziz

πŸ“±πŸ“±πŸ“±www.wasap.my//60166873113

πŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠPage kami

https://mobile.facebook.com/Sspn-1-Plus-Tabung-Masa-Depan-462342110831758

#sspn
#ptptn
#tabungmasadepan
#anakanak
#sspniplus



JANGAN BIARKAN ANAK ANDA HADAPI MASALAH KEWANGAN BILA BELAJAR NANTI
=========================================

..Ini keluarga IMRAN
..IMRAN mempunyai dua orang anak
..IMRAN sangat2 sayang keluarganya
..IMRAN tidak mahu anak2nya dibebani hutang PTPTN
..IMRAN sedar memulakan simpanan awal sgt2 penting
..IMRAN pilih pelan pendidikan SSPN I PLUS 
..IMRAN cepat bertindak dan bijak
..jadilah seperti IMRAN

Mesti ada anda tanya apa tu SSPIPLUS tu ?

 ..SSPN i PLUS adalah tabung pendidikan & simpanan untuk anak-anak bila nak masuk universiti nantiiii….simpanan dijamin selamat dengan dividen tinggi dan patuh syariah….Maklumat lebih lanjut tentang SSPN I PLUS boleh dirujuk di : 

πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―
https://sspniplusonline.ptptn.gov.my/sspniplusonline/?id=000007270

Atau hubungi saya aziz 

www.wasap.my//60166873113

PAGE KAMI :

https://web.facebook.com/Sspn-1-Plus-Tabung-Masa-Depan-462342110831758/

πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―

..Simpanlah demi masa depan keluarga yg disayangi. 🌹🌹
Simpan, Simpan, Simpan,
Jaminan Masa Depan!

Tidak perlu ke kaunter, jom buka online 
..Jom buka akaun SSPN-i Plus untuk anak anda skrg :

πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―

https://sspniplusonline.ptptn.gov.my/sspniplusonline/?id=000007270

Atau hubungi saya aziz 

www.wasap.my//60166873113

PAGE KAMI :

https://web.facebook.com/Sspn-1-Plus-Tabung-Masa-Depan-462342110831758/

πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―πŸ“―
..Kongsi perkara yang baik akan membantu untuk insan-insan yang lebih memerlukan. ..Jgn lupaaa share tau..  info ni utk ibu2 lain.. nk tau jugak ttg sspniplus ni.

..Ada soalan nk tnya.. whatsapp je nom ni : wasap.my/60133943486
utk kami bantu.

..Atau anda busy atau ada urusan tinggalkan nom dibwh dan kami akan hubungi anda melalui whatsapp

#ptptn #sspniplus #daftarsspniplus #cabutanwow #mustduit #youcanduit #jomrayajomsimpan #sspniplusdaftar

πŸ˜”Masyarakat Kurang Ambil Berat Menabung Untuk Pendidikan Anak?

πŸ’‘PTPTN telah memperkenalkan pakej SSPN-i Plus untuk simpanan pendidikan anak anda dengan ciri-ciri TERBAIK seperti berikut :

πŸ’°SIMPANAN + ❤TAKAFUL + 🌸KHAIRAT KEMATIAN + πŸ’ͺDIJAMIN KERAJAAN + πŸ“ˆDIVIDEN + 🎯PATUH SYARIAH + πŸ˜„PELEPASAN CUKAI +  ✏LAYAK PINJAMAN PTPTN + ✨ CABUTAN BERTUAH 🚘 + SERENDAH RM30 SEBULAN SAHAJA. (Lebih MURAH berbanding bil bulanan TV berbayar di rumah anda) πŸ˜„

πŸ‘�SSPN-i Plus TABUNG PENDIDIKAN TERBAIK UNTUK ANAK ANDA πŸ‘Ά

πŸ’»BUKA AKAUN SSPN-i Plus SECARA ONLINE. 
HANYA KLIK  link di bawah

https://sspniplusonline.ptptn.gov.my/sspniplusonline/?id=000007270

Atau hubungi saya aziz 

www.wasap.my//60166873113

PAGE KAMI :

https://web.facebook.com/Sspn-1-Plus-Tabung-Masa-Depan-462342110831758/


#ptptn #sspniplus #daftarsspniplus #cabutanwow #mustduit #youcanduit #jomrayajomsimpan #sspniplusdaftar


No comments:

Post a Comment

TEKUN MART

Wah dah ada TEKUN MART RUPANYA, TEKUN MART DIMILIKI sepenuhnya oleh KOPERASI RAKAN TEKUN BERHAD Nak tahu tak kamana?? Kalau mereka yg sel...