Thursday, 24 April 2014

Bangi Golf Resort 016-2678284

Salam Semua ,,tak lama lagi kita dah nak puasa..dah tiba masa pulak aku buat iklan untuk BGR Restaurant
haa..buffet ramadhan dah tentu lah ade untuk buka puasa..segala juadah tersedia..nak makan ape ..boleh katakan semua ade kat BGR Ni..
ape pun iklan dulu ye berminat boleh call Wani-016-2678284/016964544


haa..takkan tengok ayam bakar ni tak terliur kot..jom buka puasa kat bangi golf resort..
tak rugirasanya sebab bermacam-macam pilihan kita ade..berbaloi dengan harga yg ditarwarkan
tapi  seme ni gambar tahun lepas punya nanti dah bulan puasa tahun ni saya ambik gambar baru


guest pun tak perlu risau tempat Solat sebab pihat BGR ade menyediakan tempat untuk solat lelaki dan wanita...jadi tak menjadi masalah untuk guest sambung balik makan selepas solat..haa..kan tak rugikan buffet ramadhan kat BGR boleh makan sampai puas u.



ni anta disert2 yg BGR sediakan ..selalunye maam-macam ade sampaikan u all semua tak tau nak makan yang mane..

sape yang suka makanan kampung ulam-ulam pun ade..siap petai jering bagai..haaa.haa.jangan balik umah nanati bilik air berbau sudah...hii..hii bau tak ape janji makan sedapkan.. ape kisah cuci jelah


kalau bawak anak-anak pasti suka makan pencuci mulut ni
memang sedap




haaa..haaa ni iklan untuk tempahan ye..boleh call je terus


menarikan macam-macam ade




Haa..ni dia nasi Arab..tapi bukan ari -ari ade..nasib and rezeki je kalau datang tu ade
harap-harap tahun ni dapat lah u all makan ye..



amaam x terliur ke tangok ni...ha..kalau berminat nak makan dan dpt harga murah tu
boleh buat tempahan awal atau pun beli vouher..boleh all je saya
wani 016-2678284


semestinye boleh makan sampai kenyang
selalunye guest puas hati..jadi tak sia2 u all pilih BGR untuk berbuaka puasa...cube jangan tak cuba

jadi...jangan lupa call untuk tempahan dan belian voucher ye ..kalau beli awal dpt harga murah
tel wani
016-2678284/1069645544

No comments:

Post a Comment

TEKUN MART

Wah dah ada TEKUN MART RUPANYA, TEKUN MART DIMILIKI sepenuhnya oleh KOPERASI RAKAN TEKUN BERHAD Nak tahu tak kamana?? Kalau mereka yg sel...