Saturday, 16 April 2016

LOVE CANDY GULA GULA CINTA


 Kelebihan love candy



LOVE CANDY tidak mencampurkan sebarang bahan apatah lagi jika ianya bahan kimia berbahaya. Supplimen ini dibangunkan dari paduan pelbagai ekstrak tumbuhan, sayuran dan buah-buahan yang terkenal demi khasiat secara tradisionalnya. Ekstrak buahan dan tumbuhan dari timur dan barat yang ditemui di alam buana ini (cth: Epal, Aprikot dan Lemon). Ekstraknya mengandungi bahan antioksidan yang melindungi sel dari kesan buruk akibat lebihan oksigen. Kepekatan darah sentiasa dalam keadaan normal tanpa pembekuan yang memberi mudharat.



Haa jangan tak caya Cik Ta dah pun guna love candy tau,bukan saja serikan kulit wajah je. Juga Mencantikkan mata dan kuku.



REDY STOCK

CALL & WHATSAP KAMI

016-9645544


Guna Tanpa ragu ragu  
Surat Khabar pun Dah keluar


 JADI MODEL JAP
💞💞💞💞💞💞💞
Love candy, gula gula cinta.

Cantik memikat serasi dihati
======================

Tak perlu nak tipu2 guna camera 360
Camera hp biasa je dah ok. 

Macam tak pecaya je. Dengan gula gula cinta ni. Tak perlu nak mekaup bagai. Sapu bedak, calik je celak kat kening. Gincu sikit kat bibir dah siap.

Hii..hii en suami pun suka. tak delah nak bising2 kene tunggu lama
😊😊😊


KELEBIHAN LOVE CANDY
💞💞💞💞💞💞💞💞💞


✔Mencerah - Brighten
✔Menegang - Firming
✔Menggebu - Smoothen
✔Menganjal - Lifting
✔Melembut - Moisten
✔Mengurangkan 
✔Pigmentasi - Reduce 
✔Pigmentation
✔Menyihatkan Badan - ✔Healtier Body
✔Membaikpulih Sel Kulit ✔Mati - Cell Renewal
✔Memudarkan parut
✔Jerawat - Reduce Acne Scar

Macam macam product saya makan. Tapi sekerat jalan. Bukan apa leceh, love candy pasti tak lupa punya. Tak perlu bancuh just makan macam gula2 je... boleh je letak dalam beg duit.





TESTIMONI PENGGUNA






Stockist Bangi: 

@lovecandy_gulagulacinta 

HP : 0169645544

IG. : villaidora / villaidora.com

IG : Lovecandy_gulagulacinta

https://www.facebook.com/145728899137157/photos/pb.145728899137157.-2207520000.1460857706./160237044353009/?type=3&theater

No comments:

Post a Comment

TEKUN MART

Wah dah ada TEKUN MART RUPANYA, TEKUN MART DIMILIKI sepenuhnya oleh KOPERASI RAKAN TEKUN BERHAD Nak tahu tak kamana?? Kalau mereka yg sel...